Güney Ecza Kooperatifi Yeni Yıl Kutlaması

Geri Eklenme Tarihi : 30-12-2016
 
 
Gek Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Tarkan Bir, Gek Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Ecz. Göksel Dönmez ve Gek Genel Müdürü Ömer Mutlutürk tarafından Mersin Şubemizde Güney Ecza Kooperatifi çalışanlarının yeni yılı kutlandı.
Gek Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Tarkan Bir " 2016 yılında ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylardan sonra ; 2017 yılının barış,huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu."
Genel Müdürümüz; Güney Ecza Kooperatifi ailesi olarak 2016 yılında gösterdiğimiz başarı çizgisinin 2017 yılında da katlanarak artması için canla başla çalışmaya devam edeceğimizden bahsetti

Hatay Şubemizde ise; Gek Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Mahmut Seven, Gek Yönetim Kurulu Kurulu Yedek Üyesi Ecz. Cemil Yenmiş, Gek Denetleme Kurulu Yedek Üyesi Ecz. Fırat Çiçek, Ecz. Sultan Küşne'nin katılımyla Gek Hatay Şube Lojistik Şefi M. Ali Kök ve Gek Saha Yönetmeni İsmail Özler ile Gek ailesinin yeni yılı kutlandı.


Gaziantep Şubemizde ise; Gek Denetleme Kurulu Üyesi Ecz Serdari Dalsüren, Ecz. Zuhal Öngen, Ecz. İlayda Gözüşirin, Ecz. Recep Güçlü’nün katılımıyla Gaziantep Şube Müdürü Metin Erden ve Saha yönetmenlerimizle birlikte Gek ailesinin yeni yılı kutlandı.

Adana Şubemizde ise; Gek Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. İzzet Uysal, geçen dönem Gek Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Ecz. Oğuzhan Sürme’nin katılımıyla Gek Adana Şube Müdürü Alp Zorlutuna, Gek Adana Şube Mesul Müdürü Ecz. Semra Toker ve Saha Yönetmenlerimizle birlikte Gek ailesinin yeni yılı kutlandı.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SS Güney Eczacıları Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi

Mesudiyet Mahallesi 112. Cadde No: 39 Akdeniz / MERSİN

0(324) 241 10 00

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

© gek.org.tr | Güney Ecza Kooperatifi Bilişim Sistemleri | Tüm Hakları Saklıdır

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!

Facebook Instagram Linkedin X Youtube